Wat klanten zeggen

Rietdekkersbedrijf Dekker heeft recentelijk onze zorgboerderij paard en weldaad voorzien van een nieuwe rieten kap. In onze zorgboerderij wordt opvang verleend aan jongeren en volwassen die extra zorg nodig zijn. Ze krijgen dat bij ons en sommigen gaan ook vanaf de zorgboerderij naar school of hun werk. In de vrije tijd kunnen ze zich vermaken met de paarden. Ook ons bijgebouw/schuur heeft een nieuw rieten dak gekregen het bijgebouw/schuur wordt gebruikt als dagverblijf voor de kinderen, hierin hebben we een keuken waar ze kunnen koken en knutselen. Onze zorgboerderij ligt landelijk er zijn dus volop mogelijkheden om te ontspannen. We zijn erg tevreden met Rietdekkersbedrijf Dekker die zowel het dak van het huis als het dak van  het bijgebouw/schuur voorzien hebben van een nieuwe rieten kap. Het geheel ziet er weer prachtig uit en dat ze alles zo netjes opgeruimd hebben was helemaal mooi.

Theo en Greetje, Veeningen,

Rietdekkersbedrijf Dekker heeft onze villa in Wageningen van een nieuwe rieten kap voorzien. Wij waren voorbereid op een ingrijpende verbouwing met de nodige overlast.

Maar door planmatig handelen is dit project boven verwachting verlopen. Het oude riet werd in één dag verwijderd en afgevoerd.
Het opnieuw dekken, nam minder dan een week in beslag. Onze villa is nu weer voorzien van een prachtige strakke rieten kap.

Piet Bokma, Wageningen, Particulier eigenaar